“Alle vores smykker er håndlavede i Danmark. Vi er meget optaget af at være tæt på produktionen. Fra de første ideer, til selve fremstillingen af smykkerne. Vi har virkelig trillet mange kugler - og vi gør det fortsat - vores kugler er en af Louise Kraghs vigtigste klassikere” - Louise Kragh, designer.

Om os

Så enkelt, så levende, så smukt. Et Louise Kragh smykke har sin helt egen udstråling, der forstærkes ved at komme på din finger, om dit håndled, omkring din hals eller som en elegant hilsen på dit øre.

Smykkerne laves i materialer, som udvælges med stor omhu. Louise Kragh smykker anvender udelukkende Sterling sølv 925, og alle forgyldninger er af høj kvalitet. Materialerne testes løbende og overholder de strenge danske krav. Louise Kragh er desuden medlem af Ædelmetalkontrollen i Danmark.

Smykkerne designes og produceres på værkstedet i Aarhus og sælges i danske såvel som udenlandske mode-, smykke- og interiørbutikker. Smykkerne udkommer i to årlige kollektioner. Stilen rækker fra det elegante og farverige til det mere rå og enkle smykkedesign.