Samhandelsvilkår – kun for forhandlere:

Kundeoplysninger:

Husk at holde dine kontaktoplysninger opdaterede på din profil. Bestillinger sendes til den angivne adresse. Hvis du ønsker vejledning i at håndtere din profil er du velkommen til at tage kontakt til din sælger eller til hovedkontoret på webshop@louisekragh.dk/ (+45) 50 75 90 49

Indsigelse:

Fra du har modtaget din ordrebekræftelse har du 2 dage til at gøre indsigelser omkring det bestilte. Herefter vil aftalen være bindende.

Ordrebekræftelsen sendes til den e-mailadresse, du er oprettet med på din profil på webshoppen. Såfremt vi ikke modtager nogle skriftlige indvendinger fra dig betragtes købet som accepteret.

Det er dit eget ansvar at tjekke at de leverede varer stemmer ens med det bestilte og fakturerede. Rettelser skal gives senest 7 dage efter modtagelse.

Betaling:

Betalingsvilkår fremgår af fakturaen og er lavet i henhold til aftale. Ved spørgsmål til din faktura er du velkommen til at kontakte os.

Under fanen Kontakt kan du se vore kontaktoplysninger samt bankinformationer.

Levering:

Varerne afsendes hurtigst muligt, normalvis 2-3 dage efter ordreafgivelse, afhængig af ordrens størrelse. Leveringstiden afhænger af det enkelte fragtselskab.

Vi tager forbehold for at nogle smykker tager længere tid at fremstille. Ved eventuel forsinkelse giver vi besked herom. Levering sker fra vores værksted og hovedkontor i Aarhus.

Hvis noget er i restordre, faktureres det ved efterfølgende levering.

Fragt:

Fragtgebyr for forhandlere fastsættes i henhold til indgået aftale.

Ved reklamation eller returvarer:

Henvendelse skal ske til din sælger eller direkte til os. Der aftales en løsning i den enkelte situation, fx ombytning, reparation eller kreditering.

Vi foretager løbende stikprøvekontrol af alle produkter, men du har ved modtagelse af varer selv ansvaret for at tjekke for korrekt antal og kvalitet.

Kunde-/specialbestillinger:

Ved specialbestillinger på farver eller farvekombinationer udenfor sortiment bedes du bekræfte med os, inden du lover kunden varen.

Varer bestilt efter specielle mål eller udgåede farver tages ikke retur.

Pris- og trykfejl:

Louise Kragh.dk ApS tager forbehold for pris- og trykfejl og forholder sig uden varsel ret til at ændre gældende priser samt prisstruktur.

Priserne angives DKK, NOK eller EUR, afhængigt af kundens land.